Etusivu
Tuotteet
Ajankohtaista
Yhteystiedot
Hinnastot
Picasa-albumi
Hiekkaveistokset
In English
Frostiart, ice sculptures

Frostiartin tuotteet

Frostiart Oy toteuttaa jäästä tai lumesta lähes mitä tahansa: baaritiskit sisälle ja ulos, jääastiat, vodka-luget, jääbaarit, pöydät, penkit, koristeet, logoveistokset, pöytäveistokset, jäärakenteet, suuret ulkoveistokset sekä veistotapahtumat. Teemme myös isot kokonaisuudet: lumi- ja jääkylät ja lasten tapahtumapaikat.Katso referenssimme ajankohtaista sivulta.

Kysy lisää! Mikään ei ole meille mahdotonta.
 
Katso myös videoita ja kuvia www.youtube.com  hakusanalla "frostiart" ja "Snow Castle Kemi 2009" 


Esimerkkejä töistämme:

FrostiArt, ice and sand sculptures

Jääkota

Kodan korkeus on 8 m, halkaisija 8 m. Se voidaan sisustaa toiveiden mukaan vaikka jääbaariksi tai hotellihuoneeksi. Lisävuoraus lumella säilyttää kodan käyttökuntoisena pitkälle kevääseen.

Jääsauna

FrostiArt, ice and sand sculptures

Korkeus on 2,5 m, leveys 3,5 m, pituus 3 m Sauna sopii kuudelle hengelle ja se sisältää kiukaan, puulauteet kaiteineen ja puuoven. Sauna kestää käyttökuntoisena sopivissa olosuhteissa jopa useita viikkoja.
(video saunan teosta youtubessa)

Jätti-iglu

FrostiArt, ice and sand sculptures Korkeus on 5 m, leveys 15 m, pituus 10 m. Rakentaminen onnistuu uuden tekniikan ansiosta, kun lämpötila on alittanut 0°C. Jääiglu voidaan sisustaa toiveiden mukaan jääbaariksi, kappeliksi, kokoustilaksi tai vaikka tapahtuma-areenaksi.

Sisustustuotteet jäärakennuksiin

- Jääbaaritiskit
- Jääpöydät
- Jääpenkit
- Hyllystö baaritiskin taustalle
- Veistokset, logot ja koristelut.

Jääveistokset buffet-pöytiin ravintoloihin ja yritystilaisuuksiin

Pöytäveistokset, logoveistokset tai muut erikoistoiveet sekä "vodka-luget " eli "liukumäki", jota pitkin juoman voi valuttaa lasiin. Lugen voi täydentää jääshottilaseilla, jotka kestävät käyttöä noin parikymmentä minuuttia. Kaikki veistokset sisältävät valumisastian, valot ja toimituksen pöytäänne 1h ennen tilaisuuden alkua.

                               www.kultaporssi.fi